Paattinen valokuituun

Paattisten Omakotiyhdistyksen edustajat ovat kartoittaneet toimivan ratkaisun, jolla saada Paattinen valokuituun

Yhteistyökumppaniksi valikoitui Härkätien Puhelin Oy, joka on toiminut asiakasomisteisena teleoperaattorina Auranmaalla jo yli 120 vuotta. Härkätien Puhelimen edustaja tekee kotikäyntejä tai on tavattavissa Paattisten Osuuspankilla sovittaessa pankin aukioloaikana. Ellet ole vielä ehtinyt tekemään omaa sopimusta ennakko-tilaajan eduin, tai sinulla on vielä kysyttävää, sovi tapaamisaika sähköpostitse tai puhelimella/tekstiviestillä.

 

pertti.tenhunen(_at_)htp.fi 044 -7448116
jouni.jaakkola(_at_)htp.fi 044 -7448110

Valokuitu välittää jo nyt mm. televisiokuvan, puheen, valvontatietoja ja netin. Sen kautta voi käyttää tehokkaammin myös älypuhelimia, tabletteja ja muita mobiililaitteita. Tulevaisuuden palvelujen myötä valokuidun merkitys vain kasvaa: Kotisi on aina hyvä ja turvallinen paikka asua, harrastaa, opiskella ja tehdä etätyötä. Valokuituliittymän myötä sen arvokin nousee.

Paattinen valokuituun - Tilannetiedotus 17.10.2019
Paattisten valokuiduttaminen etenee vauhdilla. Uuden keskustan alueella Seuravuorenkatu-Tanhukaari tehdään omakotitalotonttien pihakaivuita. Ensi viikolla työmaa etenee Vanhamäenkatu-Iskoistentie-alueelle ja sitä seuraavalla viikolla alkanee runkokaapelin kaivu Paattistentien varteen Liikekeskuksen kohdalta Seuravuorenkadun risteyksestä kohti Vahdon tien risteystä.
Varmista, että olet sopinut kuitukaivun taloon saakka. Kun se on kunnossa, ehdit vielä sopia tapaamisen ja voit tilata liittymän sinulle sopivalla palvelupaketilla rakennusajan erikoishintaan.

 

Terveisin

Paattisten omakotiyhdistys Paattisten Neuvotteluyhdistys Härkätien Puhelin Oy
Timo Saastamoinen
0400-610229
timo.saastamoinen(__at__)cafcons.com
Jenni Haaki
050-3581851
jenni.haaki(__at__)gmail.com
Jouni Jaakkola
044-7448110
jouni.jaakkola(__at__)htp.fi